Generic placeholder thumbnail
HANTU RUMAH SEWA

Min

5

Horror & Thriller | Complete

852 View(s)

Aku pun bangun dan bukak pintu bilik air. Alangkah terkejutnya aku takda orang pun!!!! Aku pasti bunyi datang dari arah bilik air tu. Aku cuba buka pintu penyewa sebelah, berkunci pulak. Aku periksa lantai bilik air tak basah pun!!!! Aku dah rasa semacam je mase tu. Aku call dan die menjawab panggilan aku dan mengatakan yang die baru nak on the way balik dari luar. Aku terus letak telefon dan segera menelefon kawan aku utk temankan aku malam tu.